Om oss

Björkbackas Redovisning såg dagens ljus redan 16 maj 2001, när den grundades av Jenny Granberg – på den tiden i Äsphult, på toppen av Linderödsåsen.

Till en början med bara ett par enstaka kunder och inhyrd hos olika större företag som bland annat Duni AB, Air Liquid AB och Bergendahls & Son AB, för att nämna några. 20 år senare är företaget beläget med kontor i Tollarp och ett fyrtiotal kunder – små som stora.

Jag älskar företagande

med företagandet i blodet sen flera generationer

Jenny

Redan sen barnsben var företagandet en del av livet i den Olssonska familjen. Båda mina föräldrar drev företag när jag var mindre, inom bland annat tillverkning av markis & persienner i Trelleborg. 1989 drog vi norrut för att bli lantbrukare och en helt annan typ av företagare.

Lantbruket förde mig närmare naturen och en anledning till att jag idag själv även driver ett mindre lantbruk tillsammans med min man Klas. Det är här jag varvar ner efter en tuff dag på kontoret.

Erfarenheterna genom åren har gett mig en förståelse för företagandet i stort och smått, och jag älskar att höra företagarnas drömmar och kärlek till just företagandet.